Szállás árak Hotel Szent János***superior

Hotel Szent János***superior

Címlap » Mohács » Mohácsi szállások » Hotel Szent János***superior » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Dunaparti (belvárostól 2 perc sétára)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Napi szobaszervíz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Központi széf, 24 órás portai szolgálat, Étterem
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Hidromasszázs, pezsgőfürdő

Hotel Szent János***superior

A Duna partján fekvő 2008 tavaszán nyílt hotel az úton és vízen járók védőszentjéről Nepomuki Szent Jánosról kapta a nevét. A 49 szobás hotel a nagy szállodáktól megszokott szolgáltatásokat és kényelmet a családi panziók hangulatával ötvözi. Kiváló helyszín pihenni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt.

Szállodánk legfőbb ékessége a megejtő dunai panorámát nyújtó grill-terasz, amely az étteremmel együtt nemcsak szállóvendégeink, hanem Mohács város lakói, a turisták és a látogatók előtt is nyitott. Akik szeretik a színes városi forgatagot itt megtalálják helyüket, hiszen tetőteraszunkon mindig élénk társasági élet zajlik, melybe e három nemzetiség lakta történelmi városban könnyű és érdemes is bekapcsolódni.

A szálloda három emeletén összesen 49 szoba található. A szobák nagyobb részéből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a második emeleten minden szobához terasz is tartozik.

A 49 szobából kettő standard egyágyas, 40 db standard kétágyas, valamint 7 db a superior kategóriájú. A második emeleten található 214-es, superior kategóriájú szoba lett 2010-es évben, a „legszebb szállodai szoba - háromcsillagos kategóriában” országos verseny nyertese, a házasságkötésüket nálunk ünneplők ebben a szobában töltik legszívesebben a nászéjszakájukat. A szobákról képeket, illetve egy virtuális túrát a „Galéria” menüpont alatt tekinthetnek meg.

A szobák felszereltsége: telefon, minibár, színes tv, internet hozzáférés (kábel). A standard szobák mindegyike zuhanykabinnal van felszerelve. A dohányzás a szobákban nem megengedett.

A SubRosa Étterem immár 5 éve szolgálja ki mind a szálloda vendégeit mind az utcáról betérőket. Kellemes környezettel, fiatalos lendületes személyzettel igyekszünk vendégeink elvárásainak megfelelni, esetleg azokat túlszárnyalni. Éttermünk sikere elsősorban kollégáink rugalmasságán, a minőségi ételeken és azok minőségi kiszolgálásában rejlik.

Konyhánk íz világában a tapasztalatok szerinti legjobb arányban keverednek a környékbeli hagyományok a modern elvárásokkal. A’la carte ételkínálatunk összetettsége tökéletesen kielégíti a külföldi üzletember, a mohácsi család, a baráti társaságok igényeit.

Nyári időszakban a hotel legfelső emeletén üzemelő grillteraszon várjuk vendégeinket. Itt a kiváló ételek mellett gyönyörű dunai panorámával, este hangulatos fényekkel és vízcsobogással egészül ki az étkezés élménye. A látványkonyhánknak köszönhetően a vendégek maguk is figyelemmel kísérhetik szakácsaink munkáját, mintegy tovább fokozva grill teraszunk hangulatát, egyediségét.

Éttermünk nagy gyakorlattal rendelkezik különféle rendezvények lebonyolításában. Az 5 év alatt számos család ünnepelt nálunk születésnapot, elsőáldozást, bérmálást, keresztelőt, ballagást, sőt esküvőt. Igyekszünk minden alkalommal személyre szabni a kínálatot, vendégeink minél nagyobb elégedettsége érdekében.

Szállodánk fitnesz részlege nem csak a szállodai vendégei előtt nyitott. A terem elsősorban nem a testépítők, hanem a fitneszszolgáltatásokat kedvelők, illetve fogyni vágyók körében népszerű. A gépek egy része aerob gyakorlatok végzésére alkalmas, a másik része, illetve a szabad súlyok használata a vázizomzat építését segítik. Kezdőknek az egyéni edzésprogramok összeállításában is szívesen segítünk! Az edzés után az izmok regenerálódását szaunázással, pezsgőfürdővel, illetve egy lazító masszázzsal is elősegítheti - nálunk minderre lehetősége is van, hiszen a részlegen a gépek és súlyok mellett egy finnrelax szauna, egy hotspring jakuzzi is rendelkezésre áll, valamint szakképzett masszőr várja a kedves vendégeket!

A földszinti hangulatos éttermünk mellett két rendezvényterem is található a hotelban, az egyikben 40 fő, míg a másikban max. 100 fő fér el színházi széksorosan. A hotel ékessége a tetőterasz, amely egyedülálló helyszínként szolgál a Duna lenyűgöző panorámájával, itt kb. 60 fő fér el kényelmesen.

A technikailag jól felszerelt különtermeink és a tetőterasz a családi és üzleti rendezvények színvonalas helyszínei.

Az előadásokra igény szerint projektort, vetítővásznat, flipchartot, hangosítást, tolmácsfülkét is biztosítani tudunk.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
5 éves korig 100%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Bortúra, Átutazó, Vízpart, Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Mohács
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    7700 Mohács, Szent Mihály tér 6-7.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | 3
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Mohács

    Mohács közel 20 ezer lakosú város Baranya megyében, Magyarország legdélebbi Duna-parti települése. 2007-től Mo...