Hotel Szent János***superior - Mohács

-10%pontokért
Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: +36-30-985-8991
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
0 Ft 0% (0 pontért) 0 Ft 0 pont

A fenti, automatikus kalkuláció során megjelenő ár tájékoztató jellegű!
Ajánlatnak semmilyen körülmények között nem minősül! Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk ettől eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár. A fenti kalkulátor árazáskor a választott csomagajánlat alapárát használja a beállított dátumtól függetlenül.
A klakulátor nem veszi figyelembe a gyerekkedvezményekre vonatkozó korhatárokat és értékeket, egyedi akciókat, felárakat, kizárásokat és egyéb árat módosító feltételeket, létszám tekintetében a felnőttek számán kívül a gyermekként jelölt 2 éves kor feletti létszámot veszi figyelembe 50%-os közelítő árkedvezménnyel.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így a fenti kalkuláció sem érzékeny ezekre az árváltozásokra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk az oldalon megjelenő áraktól eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár függetlenül az érvényességi időn belül változó áraktól és a tényleges lekérés dátumától.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így oldalunkon sem jelennek, csupán az előzetes kalkulációnál kerülnek alkalmazásra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén természetesen módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni és ilyen esetben erre felhívjuk figyelmét is.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.
Sport, aktív pihenés Gyermekbarát Bortúra Átutazó Vízpart Városlátogatás
STÍLUS
Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Bortúra, Átutazó, Vízpart, Városlátogatás
TELEPÜLÉS
Mohács
SZÁLLÁS TIPUSA
Hotel ***
CÍM
7700 Mohács, Szent Mihály tér 6-7.
NYITVATARTÁS
01.01-12.31

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-10%
A busók földjén félpanzióval - hétköznap 2 éjszaka, félpanzióval 2019-09-01 - 2020-03-30 között - Jakuzzi és finnrelax szauna használattal
8 910 Ft /fő/éj-től
Akciós hétvége
-10%
A busók földjén félpanzióval - hétvége 2 éjszaka, félpanzióval 2019-09-01 - 2020-03-30 között - Jakuzzi és finnrelax szauna használattal
8 910 Ft /fő/éj-től
Akciós üdülés
-10%
A busók földjén félpanzióval - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2019-09-01 - 2020-03-30 között - Jakuzzi és finnrelax szauna használattal
8 910 Ft /fő/éj-től

Hotel Szent János***superior Mohács

A Duna partján fekvő 2008 tavaszán nyílt hotel az úton és vízen járók védőszentjéről Nepomuki Szent Jánosról kapta a nevét. A 49 szobás hotel a nagy szállodáktól megszokott szolgáltatásokat és kényelmet a családi panziók hangulatával ötvözi. Kiváló helyszín pihenni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt.

Szállodánk legfőbb ékessége a megejtő dunai panorámát nyújtó grill-terasz, amely az étteremmel együtt nemcsak szállóvendégeink, hanem Mohács város lakói, a turisták és a látogatók előtt is nyitott. Akik szeretik a színes városi forgatagot itt megtalálják helyüket, hiszen tetőteraszunkon mindig élénk társasági élet zajlik, melybe e három nemzetiség lakta történelmi városban könnyű és érdemes is bekapcsolódni.

A szálloda három emeletén összesen 49 szoba található. A szobák nagyobb részéből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a második emeleten minden szobához terasz is tartozik.

A 49 szobából kettő standard egyágyas, 40 db standard kétágyas, valamint 7 db a superior kategóriájú. A második emeleten található 214-es, superior kategóriájú szoba lett 2010-es évben, a „legszebb szállodai szoba - háromcsillagos kategóriában” országos verseny nyertese, a házasságkötésüket nálunk ünneplők ebben a szobában töltik legszívesebben a nászéjszakájukat. A szobákról képeket, illetve egy virtuális túrát a „Galéria” menüpont alatt tekinthetnek meg.

A szobák felszereltsége: telefon, minibár, színes tv, internet hozzáférés (kábel). A standard szobák mindegyike zuhanykabinnal van felszerelve. A dohányzás a szobákban nem megengedett.

A SubRosa Étterem immár 5 éve szolgálja ki mind a szálloda vendégeit mind az utcáról betérőket. Kellemes környezettel, fiatalos lendületes személyzettel igyekszünk vendégeink elvárásainak megfelelni, esetleg azokat túlszárnyalni. Éttermünk sikere elsősorban kollégáink rugalmasságán, a minőségi ételeken és azok minőségi kiszolgálásában rejlik.

Konyhánk íz világában a tapasztalatok szerinti legjobb arányban keverednek a környékbeli hagyományok a modern elvárásokkal. A’la carte ételkínálatunk összetettsége tökéletesen kielégíti a külföldi üzletember, a mohácsi család, a baráti társaságok igényeit.

Nyári időszakban a hotel legfelső emeletén üzemelő grillteraszon várjuk vendégeinket. Itt a kiváló ételek mellett gyönyörű dunai panorámával, este hangulatos fényekkel és vízcsobogással egészül ki az étkezés élménye. A látványkonyhánknak köszönhetően a vendégek maguk is figyelemmel kísérhetik szakácsaink munkáját, mintegy tovább fokozva grill teraszunk hangulatát, egyediségét.

Éttermünk nagy gyakorlattal rendelkezik különféle rendezvények lebonyolításában. Az 5 év alatt számos család ünnepelt nálunk születésnapot, elsőáldozást, bérmálást, keresztelőt, ballagást, sőt esküvőt. Igyekszünk minden alkalommal személyre szabni a kínálatot, vendégeink minél nagyobb elégedettsége érdekében.

Szállodánk fitnesz részlege nem csak a szállodai vendégei előtt nyitott. A terem elsősorban nem a testépítők, hanem a fitneszszolgáltatásokat kedvelők, illetve fogyni vágyók körében népszerű. A gépek egy része aerob gyakorlatok végzésére alkalmas, a másik része, illetve a szabad súlyok használata a vázizomzat építését segítik. Kezdőknek az egyéni edzésprogramok összeállításában is szívesen segítünk! Az edzés után az izmok regenerálódását szaunázással, pezsgőfürdővel, illetve egy lazító masszázzsal is elősegítheti - nálunk minderre lehetősége is van, hiszen a részlegen a gépek és súlyok mellett egy finnrelax szauna, egy hotspring jakuzzi is rendelkezésre áll, valamint szakképzett masszőr várja a kedves vendégeket!

A földszinti hangulatos éttermünk mellett két rendezvényterem is található a hotelban, az egyikben 40 fő, míg a másikban max. 100 fő fér el színházi széksorosan. A hotel ékessége a tetőterasz, amely egyedülálló helyszínként szolgál a Duna lenyűgöző panorámájával, itt kb. 60 fő fér el kényelmesen.

A technikailag jól felszerelt különtermeink és a tetőterasz a családi és üzleti rendezvények színvonalas helyszínei.

Az előadásokra igény szerint projektort, vetítővásznat, flipchartot, hangosítást, tolmácsfülkét is biztosítani tudunk.

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Dunaparti (belvárostól 2 perc sétára)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Napi szobaszervíz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Központi széf, 24 órás portai szolgálat, Étterem
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
fizetési lehetőségek
kedvezmények
5 éves korig 100%